Wherever you are going … We are going too 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Switzerland

Every Wednesday, Friday and Saturday

Kosovo

Gostivar- Prishtina Every Day

Italy, L’Aquila

Every Wednesday and Saturday to Italy Via SRB-CRO-SLO

Italy Roma

Every Wednesday and Saturday to Italy Via Albania

Italy Bolzano

Every Wednesday and Saturday Debar-Bolzano and every Wednesday and Friday Bolzano - Debar

Germany

Every Wednesday and Saturday Struga - Bielefeld

Austria

Every Sunday Kicevo-Wiena - Linz

Albania

Every Day Skopje - Durres - Tirana and Tirana - Durres - Skpoje

Gostivar-Skopje-Gostivar

GOSTIVAR-SKOPJE-GOSTIVAR

Announcement-Njoftim-Известување

Announcement Because of the Eid all our lines that are for the 23.09.2015 Wednesday are transferred a day before on Tuesday 22.09.2015 With Respect Durmo Tours...

Durmo Tours gjatë muajit Prill me udhëtime plotësuese nga Zvicra për në Maqedoni dhe anasjelltas

Të nderuar bashkatdhetarë, ju njoftojmë se gjatë festës së Prillit (Osteren) nga Zvicra përveç ditëve të rregullta të udhëtimeve do të ketë edhe udhëtim plotësues. Nisje me datë 02.04.2015 ditën e Enjte do të bëhet në orarin sikurse ditën e mërkurë, poashtu edhe nga Maqedonia në...

NEW! NEW! L’Aquila

We are proud to declare that from 3rd December 2014 we offer the new transportation line from Macedonia Struga to Italy L’Aquila via Serbia, Croatia Slovenia. Departing every Wednesday and Saturday from Macedonia to Italy and vice a versa.